Vragen

Corona

Zijn de concerten corona proof?
Zeker! Ik houd me aan de maatregelen van het RIVM, dat betekent voor de komende tijd: 1,5 m afstand. Ook betekent dat dat ik alleen kom als ik en mijn gasten allemaal gezond zijn. Bij lichte klachten stellen we het concert uit.

Hoeveel gasten mag ik uitnodigen?
Dat mag u zelf bepalen. Het is uw eigen verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat de 1,5 m afstand gewaarborgd blijft. Zo lang dat geregeld is en alle gasten gezond zijn, mag u uitnodigen wie u wilt! Mocht ik ter plekke aankomen en constateren dat het voor mij onmogelijk is 1,5 m afstand te houden tot u en uw gasten, dan gaat het concert niet door.

Wat moet ik doen als ik ziek word?
Wanneer u zich niet fit voelt, neem dan zo spoedig mogelijk contact met mij op. We zoeken dan samen naar een nieuwe datum voor het concert.

locatie

Binnen of buiten?
Zo lang het droog is, kan het allebei! Afhankelijk van wat u zelf het liefst wilt. Wanneer het regent of er regen voorspeld is, kan het concert alleen binnen plaatsvinden.

Waar moet mijn huiskamer of tuin aan voldoen?
Uw woonkamer hoeft geen concertzaal of kolossale ruimte te zijn, het belangrijkst is dat er voldoende ruimte moet zijn om met uw huishouden en eventuele gasten op 1,5 meter afstand van mij te kunnen zitten.

Kan ik je ook boeken in mijn vakantiewoning?
Natuurlijk! Mits de beheerder van de woning akkoord is.

Treed je ook op in het buitenland?
Voorlopig houd ik het bij adressen in Nederland, maar wanneer u me graag wilt boeken voor een optreden elders, laat dat me dan vooral weten, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Praktisch

Is saxofoon niet een beetje luid?
Een saxofoon kan luid klinken, maar gelukkig kan ik ook zachtjes spelen. Afhankelijk van de ruimte pas ik mijn volume aan. Wanneer uw huis erg gehorig is, is de kans groot dat de buren mee kunnen genieten. Het kan handig zijn de buren van tevoren in te lichten of uit te nodigen.

Kunnen mijn kinderen bij het concert zijn?
Jazeker! Ik heb zelfs een speciaal programma voor kinderen. Laat me bij uw boeking weten hoeveel kinderen er bij zullen zijn en hoe oud ze zijn, dan trek ik alles uit de kast voor een programma op maat.

Hoe lang duurt een concert?
Een concert duurt ongeveer een uur. Na afloop is er alle ruimte voor het stellen van vragen. Wanneer u het leuk vindt, blijf ik nog even voor een heuse meet en greet.

Neem je ook hapjes en drankjes mee?
Dat zou natuurlijk leuk zijn, maar voor de catering bent u zelf verantwoordelijk.


Heeft u nog een andere vraag?