Over Marlon

Op 10-jarige leeftijd begon ik met saxofoon spelen en ik heb het geen moment losgelaten. Wat begon met muzieklessen bij de plaatselijke harmonie eindigde in studeren aan conservatoria in Groningen, Stockholm, Zürich en Den Haag. Mijn bachelor en master studie klassiek saxofoon heb ik beide cum laude afgesloten.

Concerten

Ik reis het hele land door voor concerten met onder meer mijn duo met organist Jos Maters, duo Calyptura. Ik speel met veel plezier op de meest uiteenlopende podia en geniet van de interactie met mijn publiek!

Voor een overzicht van mijn eerdere concerten, klik hier.

Lesgeven

Mijn passie voor muziek geef ik door aan jong en oud. Of je nou al heel lang saxofoon speelt of het nog nooit hebt gedaan, bij mij ben je welkom! Wekelijks, tweewekelijks, maandelijks, wat je maar wilt. Samen maken we een plan op maat, kijken we wat jij wilt leren en hoe ik je daarbij kan helpen.

Wil jij een gratis proefles? Meld je aan via mijn website.

Workshops

Workshops, sectierepetities of groepslessen, samen muziek maken is ontzettend leuk! Ik heb ervaring met zowel groepen kinderen als volwassenen en denk graag mee met jullie wensen. Neem contact op voor de mogelijkheden.


Laten we samen van muziek genieten